TAKUU

e-ville.com distribution Oy on maahantuojana vastuussa maahantuomistaan tuotteista Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lähtökohtaisesti Selleritukku toimii maahantuojana. Ei kuitenkaan aina. Joihinkin tuotteisiin on voitu esimerkiksii tehdä muutoksia loppuasiakkaan toiveesta. Näissä tapauksissa maahantuova yritys sovitaan erikseen erillisellä sopimuksella. Jokaisen tuotteen tuotekohtainen takuu näkyy tuotteen tuotesivulla. Huollamme ja käsittelemme rikkoutuneet laitteet sekä muut palautukset Mäntsälässä sijaitsevassa huoltopisteessämme. e-ville.com (ehuolto Finland) vastaa laitteiden korjauksista, uusien puhelinten lähettämisestä kuluttaja-asiakkaille, yritysasiakkaille sekä yritysasiakkaiden asiakkaille.

Takuun ehtoja

 • Tuote on meidän maahantuoma

  Tarjoamme takuun vain meidän kautta ostetuille tuotteille. Muissa tapauksissa ole yhteydessä kyseisen tuotteen myyjään.

 • Kaupasta on olemassa tosite

  Takuu sekä jälkihoito on osa myymäämme palvelua. Jotta voimme tarjota takuun, tarvitsemme tositteen kaupasta. Tositteeksi käy esimerkiksi sähköpostikeskustelu, tilauksen ID, Tilauksen oma viite, kuitti, lasku tai lähete.

 • Tuotetta ei ole käytetty väärin

  Takuu koskee vain tuotteita, joita on käytetty valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Lue alhaalta lisää siitä, minkälaisissa tapauksissa takuu raukeaa.

 • DOA

  Tuote joka ei lähde saapuessaan käyntiin, tai on selvästi viallinen paketista otettaessa, kuitenkin sillä rajoituksella että se on ollut käytössä enintään 14pv määritellään DOA:ksi. DOA vaihdetaan aina uuteen. DOA vaatii meidän huollon varmistuksen.

 • Viallinen/puuttuva/rikkoutunut tarvike

  Mikäli tuotteen pakkauksen mukana tuleva tarvike joko puutuu, sitä ei ole tai se menee normaalissa käytössä rikki, tullaan se lähettämään taikka vaihtamaan takuun puitteissa uuteen. Tarvike saatetaan pyytää tarkastettavaksi. 

 • Kadonnut tai virheellinen lähetys

  Selleritukku on vastuussa kadonneestä tai virheellisestä lähetyksestä, mikäli voimme todentaa että vika on tapahtunut meidän johdosta. Tässä tapauksessa korvaamme virheen veloituksetta.

Miten voin ottaa yhteyttä?

 • Brändin virallisten kotisivujen kautta

  Joidenkin tuoteperheiden tai brändien osalta toimimme virallisena maahantuojana. Näissä tapauksissa yritysasiakkaat, jälleenmyyjät sekä jälleenmyyjien asiakkat voivat ottaa suoraan yhteyttä virallisen verkkosivun huoltolomakkeen kautta.

  https://oukitel.fi/
  https://fiil.fi/  

 • Selleritukun yhteydenottolomakkeen kautta

  Kaikissa Selleritukkuun liittyvissä takuuasioissa voit ottaa yhteyttä tämän verkkosivun yhteydenottolomakkeen kautta. Muista valita oikea aihe yhteydenotolle.

  Ota meihin yhteyttä

Takuu raukeaa, kun...

 • Tuotetta ei ole käytetty valmistajan ohjeiden mukaisesti

  Takuu koskee vain tuotteita, joita on käytetty valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Jos vääränlainen käyttö aiheuttaa tuotteen vioittuminen tai tapaturman, takuu ei sido Selleritukkua.

 • Välilliset vahingot

  Ohjelmien, virusten tai sähkökatkojen aiheuttamat vahingot, ukkosvauriot, välilliset vahingot, tuotteiden väärinkäyttö tai muu ohjeiden laiminlyönti eivät ole takuun perusteella korvattavia vahinkoja

 • Fyysinen rikkoutuminen

  Asiakkaan puolesta sattuneet asennusvirheet tai fyysiset tuotteen rikkoutumiset eivät ole takuun perusteella korvattavia vahinkoja..

 • Normaali kuluminen tai eroosio

  Takuu ei kata normaalia kulumista, korroosiota, hapettumista, ruostumista, huonontumista ja luonnollisia vaurioita. Takuu ei koske ulkopuolen vaurioita, kuten maalipinnan vaurioita, naarmuja ja haalistumista.

 • Tuote on yritetty korjata joko itse tai epävirallisen kolmannen osapuolen toimesta

  Takuu ei kata laitteita, jotka on korjattu itse tai muita epävirallisia reittejä käyttäen.

 • Takuuaika on umpeutunut

  Takuu ei korvaa tuotetta jonka takuuaika on rauennut. Takuu alkaa tuotteen tai palvelun myyntipäivämäärästä. 

 • Vääränlainen muuntaja tai virtalähde

  Tuotetta tulee käyttää aina maadoitetussa pistorasiassa ja tuotteessa käytetyn muuntajan tai laturin on joko oltava tuotteen mukana tullut tai Selleritukun hyväksymä. Näet yhteensopivat tuotteet Selleritukun tuotesivulta.

 • Ylivoimainen este

  Takuu ei kata vikoja tai vahinkoja, joiden syynä on ylivoimainen este (maanjäristys, tulipalo, salamanisku, epävakaa virtalähde, konflikti jne. jne.).

Tuotteiden palautus


Jo toimitetun tilauksen palautus on mahdollista 30 päivän sisään toimituksen jälkeen. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksessa yhdessä kaikkien toimitettavien tarvikkeiden kanssa ja tuotteen tulee olla myyntikuntoisia. Joidenkin tuotteiden kohdalla tarjoamme 90 päivän takaisinostotakuuta. Takaisinostotakuu on kerrottu tuotekohtaisesti tuotteen myyntisivulla.

Hyvitykset

Lähtökohtaisesti hyvitämme tuotteet joko korvaavilla tuotteilla tai ostohyvityksenä tulevista tilauksista.