Käyttöehdot

Tervetuloa Selleritukku tukkumyyntiportaalin käyttöehtoihin. Selleritukku (Myöhemmin myyjä) mahdollistaa e-ville.com distribution OY:n yritysmyyntiin liittyvät ostokset helposti, vaivattomasti verkon välityksellä. Käyttö vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä tätä verkkosivustoa. Palveluntarjoajalla on oikeus sulkea käyttäjätili, mikäli palvelua käytetään käyttöehtojen vastaisesti. Sivuilla voi olla myös erityisiä palvelu- tai tuotekohtaisia ehtoja, jolloin tällä sivulla esitettyjä yleisiä käyttöehtoja sovelletaan toissijaisesti.

 

Tietosujaseloste lyhyesti

Asiakkaalla on Euroopan unionin tietosuojaselosteen puitteissa seuraavia oikeuksia rekisteriin koskien:


  •          Oikeus tarkistaa itseäsi koskevat henkilötiedot ja rekisterin sisältö
  •          Oikeus tietojen oikaisemiseen
  •          Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (Voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
  •          Oikeus vastustaa käsittelyä
  •          Oikeus peruuttaa suostumus (Voit esimerkiksi peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen)

 

Lue tietosuojaseloste kokonaisuudessaan täältä.

Sivuston käyttö

Palveluun rekisteröityminen antaa asiakkaalle oikeuden toimia jälleenmyyjänä palvelun kautta myytäville tuotteille. Myyjällä on oikeus vaikuttaa asiakkaalle näytettävään valikoimaan. Valikoima voidaan piilottaa kokonaisuudessaan, mikäli asiakkaan luoma asiakastili todetaan epäaktiiviseksi tai jos myyjällä on perusteita epäillä, että asiakkaan käyttäjätili on joutunut kolmannen osapuolen käsiin tai sivustoa käytetään vastoin käyttö- tai toimitusehtoja.

Rekisteröityneillä käyttäjillä on oikeus tarkastella, ladata sekä käyttää sivustolta löytyviä tuotetietoja, kuvia sekä muita tuotteisiin liittyviä elementtejä, mikäli niitä käytetään portaalin kautta ostettujen tuotteiden myynnin edistämiseksi. Asiakkaalla on oikeus päästä käsiksi hänen tilaushistoriaansa.

Selleritukku pitää sisällään luottamuksellista tietoa, jotka on tarkoitettu vain myyjän sekä rekisteröityneen asiakasyrityksen väliseen kanssakäymiseen. Luottamuksellista tietoa ovat mm. tuotteiden myyntimäärät, laatuun liittyvät tilastot, Tuotteiden valintaan sekä testaukseen liittyvät tiedot, varastosaldot sekä täydennykset. Asiakasyritykseltä voidaan evätä pääsy palveluun, mikäli hän rikkoo käyttöehtoja. Rekisteröirymisen takana oleva materiaali määritellään luottamukselliseksi, kun taas kaikille avoin materiaali määritellään julkiseksi. Julkisesti näkyvät materiaalit kuten lehdistötiedotteet, sopimusehdot, julkiset hinnastot, yleiset blogisivut sekä muut materiaalit ovat kaikille vapaasti käytettävissä sillä edellytyksellä, että tiedon lähde mainitaan sitä käytettäessä.

Sivuston käyttöön liittyvät vastuut

Selleritukku ja sen sisältö on myyjän sivujen käyttäjille tarjoama palvelu. Myyjä on pyrkinyt varmistamaan sivustonsa sisällön oikeellisuuden. Kaikki tämän sivuston sisältämä aineisto toimitetaan kuitenkin sellaisenaan sitoumuksetta. Selleritukun tuotteita ja palveluja koskevat velvollisuudet määräytyvät niiden sopimusten mukaan, joiden perusteella tuotteet tai palvelut toimitetaan.

Asiakas vastaa tilauksen yhteydessä antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Molemmilla osapuolilla on oikeus tilauksen perumiseen aina toimitukseen saakka. Lue tilaus- sekä toimitusehdot kokonaisuudessaan täältä.

Selleritukku pidättää oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia tämän sivuston aineistoon Tällä sivustolla julkaistut tiedot voivat viitata tuotteisiin tai palveluihin, joita ei ole saatavilla kaikissa maissa. Lisätietoja omalla alueellasi saatavissa olevista tuotteista ja palveluista saat osoitteesta yritysmyynti@e-ville.com. Selleritukku ei vastaa sivuston käyttämisestä, toimimisesta tai toimimattomuudesta aiheutuvasta vahingosta.

Linkit

Selleritukussa voi olla linkkejä yrityksen muille verkkosivuilla tai kolmansien osapuolien omistamille ja ylläpitämille sivuille. Linkit ulkopuolisille verkkosivuille on tarkoitettu vain käyttäjän avuksi. Siirtyessäsi tällaisille sivuille sovelletaan kyseisen sivuston omia käyttöehtoja. Emme ole tarkistaneet kaikkia kolmansien osapuolten sivustoja emme valvo kyseisiä sivustoja tai niiden sisältöä tai ole vastuussa niistä. Siirtyessään tämän sivuston linkkien kautta johonkin kolmannen osapuolen sivustoon käyttäjä toimii täysin omalla vastuullaan.

Edellä esitetystä riippumatta, kaikki paikallisesti sovellettavan lain edellyttämät vastuut ovat voimassa, ja edellä esitetyt vastuunrajoitukset, siltä osin kuin ne mahdollisesti loukkaavat paikallisia lakeja, eivät tule sovellettaviksi.