Näitä käyttöehtoja sovelletaan Selleritukku yritymyyntiportaaliin (Myöhemmin myyjä) ja asiakkaan välisessä kauppasuhteen hoitamisessa. Pidätämme oikeuden muuttaa käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Tilauksessa sovelletaan tilaushetkellä vallitsevia sopimusehtoja ja lakia.

Tietojen oikeellisuus

Asiakas vastaa tilauksen yhteydessä antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Tilauksen yhteydessä asiakkaan on ilmoitettava vähintään yrityksen tai organisaation nimi, Y-tunnus, yhteyshenkilön etunimi sekä sukunimi, katuosoite, postitoimipaikka ja sähköpostiosoite. Saatavat asiakastiedot ovat ehdottoman luottamuksellisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.

Sivuston haltija ja rekisterin ylläpitäjä: e-ville.com distribution Oy (Y-tunnus: 26275213)
Osoite: Yhdystie 1, 04600 Mäntsälä

Tilaaminen ja maksu

Asiakas voi tilata tuotteita myyjältä hyväksyttyä rekisteröitymistä vastaan. Kaupan hinnat ovat lähtökohtaisesti alvittomia ellei sitä ole erikseen mainittu. Kuljetus veloitetaan erikseen riippuen toimitustavasta sekä tilauksen koosta. Kaupan maksutapahtumat käsitellään kolmannen osapuolen toimesta, eikä maksutietoja tallenneta verkkokaupan tietokantaan. Ensisijainen maksutapa on lasku. Viivästyskorkomme on 12%. Perimme myös 15e (alv. 24%) maksun, jolla katetaan perintätoimenpiteistä aiheutunut ylimääräinen työ. 

Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tilaushetkellä vallinnut hinta on ollut virheellinen, tuote ei ole saatavilla tai jos tuotteiden listauksessa on sattunut jokin muu virhe. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja ilman erillistä ilmoitusta.

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle vasta, kun asiakas on maksanut laskun kokonaisuudessaan myyjälle.

Toimitus

Toimitusaika on erikseen ilmoitettu tuotesivulla. Toimitusaika on laadittu kullakin hetkellä voimassaolevien tietojen vallitessa, eikä Kauppa vastaa vaikutuspiirinsä ulkopuolella olevien poikkeustilanteiden vaikutuksesta tuotteiden toimitukseen.

Tilauksen peruminen / tuotteen palautus / kaupan purku

Tilaus on mahdollista perua ja kauppa purkaa ennen toimitusta lähettämällä viestiä osoitteeseen tilaukset@e-ville.com

Jo toimitetun tilauksen palautus on mahdollista 30 päivän sisään toimituksen jälkeen. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa yhdessä kaikkien toimitettavien tarvikkeiden kanssa ja tuotteen tulee olla myyntikuntoinen. Joidenkin tuotteiden kohdalla tarjoamme 90 päivän takaisinostotakuuta. Takaisinostotakuu on kerrottu tuotekohtaisesti tuotteen myyntisivulla.

Mikäli palautuksesta puuttuu osia, tuote ei ole myyntikuntoinen tai palautusta ei tehdä alkuperäispakkauksessa, pidätämme oikeuden periä puutteellisesta palautuksesta korvauksen.

Palautuksesta tulee aina sopia asiakaspalvelun kanssa, noutamatta jättäminen tai palautuksen lähettäminen ilman erillistä sopimista asiakaspalvelumme kanssa ei lasketa palautukseksi.

Takuu ja virhevastuu

Takuutilanteissa, otathan aina yhteyttä asiakaspalveluumme, yritysasiakaspalvelu@e-ville.com

Takuu määräytyy valmistajan määrittämän tuotetakuun mukaisesti. Takuu on aina ilmoitettu tuotteen kuvauksessa.

Tuotetta tulee aina käyttää valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Jos tuotteen vioittumisen tai rikkoutumisen aiheuttaa tapaturma, tuotteen vääränlainen käyttö tai muu asiakkaan tai hänen läheisensä toiminta, takuu raukeaa

Välilliset vahingot, kuten ohjelmien, virusten tai sähkökatkojen aiheuttamat vahingot, ukkosvauriot, fyysiset vammat, asennusvirheet tai fyysiset tuotteen rikkoutumiset eivät ole takuun perusteella korvattavia vahinkoja.

Mallikappaleen tilaaminen

Mallikappaleen tilaaminen on mahdollista myyjän kautta yritysmyynti(@)e-ville.com tai oman myyjäsi kautta. Mallikappale laskutetaan normaalisti, mutta se on mahdollista palauttaa 30 päivän sisään toimituksesta, mikäli tuote on myyntikuntoinen.

Force Majeure

Myyjä vapautuu toimitusvelvoitteistaan, jos velvoitteiden rikkominen tai niiden täyttämättä jättäminen johtuu ylivoimaisesta esteestä (force majeure). Vapauttamisperusteeksi katsotaan velvoitteen täyttämisen estävä, velvoitteen syntymisen jälkeen sattunut epätavallinen ja asiaan vaikuttava tapahtuma, joka on Myyjästä riippumaton ja jonka vaikutuksia Myyjä ei voi kohtuudella välttää eikä voittaa.

Riitatilanteet ja sovittelu

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla,  Jos neuvottelut eivät johda sovinnolliseen ratkaisuun, aiheutuvat riidat ratkaistaan lopullisesti välimiesmenettelyssä Keskuskauppakamarin välityslautakunnan sääntöjen mukaisesti. Välimiehiä on yksi, välimiesmenettelyn paikkana on Helsinki ja kielenä suomi.